Smoothie workshop

Door het dagelijks drinken van een smoothie doe je je lichaam en gezondheid een groot plezier. Veel klachten, ziektes en overgewicht vinden hun oorzaak in het feit dat wij niet meer eten zoals de natuur het ooit bedoeld heeft. Onze (westerse) eet- en levensstijl is tegenwoordig in de meeste gevallen verre van natuurlijk. Daarom weten we vaak niet meer wat goed voor ons is of we vinden het lastig om gezond te (blijven) eten. We zijn simpelweg vergeten hoe onszelf te voeden. Of weten het gewoon niet, we worden misleid door de reclames en de overvloed aan voedselachtige substanties die overal te koop zijn. Bovendien worden we overspoeld door tegenstrijdige informatie over wat we wel en niet zou moeten eten om gezond te worden en te blijven…

Het doel is om je praktische tips te geven waardoor gezond eten een stuk eenvoudiger, leuker en effectiever wordt. Door het toepassen van een zuivere en natuurlijke levensstijl.

Laat je verbazen hoe eenvoudig en leuk gezond eten is!
In deze workshop krijg je informatie over de basisprincipes van gezondheid, een gezond lichaam en een fit en vitaal leven en hoe leuk, waardevol en eenvoudig pure en natuurlijke voeding kan zijn.

We gaan heerlijke smoothies met verse producten proeven! Je kunt daarnaast eventueel ook kennismaken met Superfoods. Dit zijn voedingsmiddelen met een zeer hoge dosis voedingsstoffen. Je zult verbaasd staan over hoe lekker gezond kan zijn! Je gaat tot slot naar huis met interessante weetjes en een grote dosis motivatie om zelf aan de slag te gaan.

Deze workshop kan gegeven worden bij je thuis, op locatie of bij bedrijven.
Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!